Wykonanie kominka z płaszczem wodnym
• Strona 1 z 1
- miki789
Wykonanie kominka z płaszczem wodnym
Jestem zainteresowany tym, żeby sobie w domu zrobić kominek, tylko najlepiej taki z płaszczem wodnym, który ewentualnie będzie rozprowadzał ciepło po domu. Jeśli ktoś z Was zna temat i ewentualnie może mi pod tym kątem coś podpowiedzieć czy jakaś firma się tym zajmuje to dawajcie znać. Najlepiej kogoś kto rzeczywiście jest w stanie pod tym kątem coś sensownego zaproponować i też podpowie mi jakie wybierać rozwiązania.
- pawelszabla
Re: Wykonanie kominka z płaszczem wodnym
Potwierdzam, że jeśli chodzi o kominki czy piece to na ofertę www.kominkizdunskie.pl można liczyć. Wykonywali u mnie kominek, który obecnie ogrzewa dom i jestem bardzo zadowolony z tego jak udało im się to zrobić. W pełni profesjonalne podejście do klienta, indywidualne rozwiązania zaproponowane i ostatecznie kominek zrobiony na takim poziomie, że świetnie się prezentuje, jesteśmy z niego w pełni zadowolony jeśli chodzi o obsługę.
- Katamaran
My mamy Kominek z płaszczem wodnym ZUZIA od Kratki
wydajny, ekonomiczny i ekologiczny wkład i dobra cena

- instalator
Fajne modele kominków mają w salonie Kratki. Jeden z najlepiej wyposażonych salonów kominkowych jakie widziałem, warto wpaść, bo maja mega wybór, a do tego rozsądne ceny.
• Strona 1 z 1
Wróć do Kominki i piece kominkowe (kozy)