Ogród zimowy
• Strona 1 z 1
- janina43
Ogród zimowy
Bardzo lubię spędzać czas w otoczeniu zieleni, a zimą mi tego brakuje. Właśnie dlatego zastanawiam się nad tym czy nie zdecydować na ogród zimowy. Jakie macie o nim zdanie i jakiej firmy rozwiązania do takiego ogrodu wybrać? Interesuje mnie przede wszystkim wysoka jakość produktów i usług.
- marek81
Re: Ogród zimowy
Ogród zimowy to świetna opcja na zaaranżowanie przestrzeni na balkonie bądź tarasie. Chcąc cieszyć się przebywaniem wśród ulubionych roślin o każdej porze roku, balkon lub taras należy zabudować- np. szkłem hartowanym. O zaletach tego rozwiązania możecie poczytać na stronie https://szklanorama.pl/zabudowa-balkonow , wybór wszystkich materiałów (paneli szklanych plus dodatkowych, np. z aluminium czy drewna) i wykonanie warto zaś zlecić firmie Szklanorama- doświadczonym, rzetelnym fachowcom.
- Kamilla36
Re: Ogród zimowy
Myślę, że faktycznie ogród zimowy jest fajną opcją. Dodaje uroku i daje możliwość spędzenia miło czasu w otoczeniu zieleni. W przypadku ogrodów zielonych, widziałam, że Drutex ma je w swojej ofercie. Jeśli jeszcze się jej nie przyglądaliście, to zajrzyjcie na ich stronę.
• Strona 1 z 1
Wróć do Ogród i otoczenie domu