Ciągniki rolnicze nowe
• Strona 1 z 1
- George
Ciągniki rolnicze nowe
Cześć, przychodzę z pytaniem. Mój brat przejął gospodarkę po ojcu i planuje trochę ją unowocześnić (przebudowa budynków gospodarskich, wymiana maszyn itp). Na pewno będą potrzebne dwa lub trzy traktory, stąd moje pytanie - gdzie można zakupić ciągniki rolnicze nowe ? Wcześniej w ogóle nie interesowaliśmy się tematem, dlatego nie mamy rozeznania. Gdzie szukać ofert takich ciągników oraz sprzętu rolniczego?
- Melania
Re: Ciągniki rolnicze nowe
Wybierając traktor rolniczy do naszego gospodarstwa, musimy zastanowić się, jakiej mocy ciągnika będziemy potrzebować. Jeśli ktoś nie jest zdecydowany, na początek powinien przejrzeć znany i ceniony portal aukcyjny, na którym ludzie chcą w dobrej cenie sprzedać swoje maszyny. Większość z nich to sprzęt dobrej jakości. Na portalu są też ogłoszenia wielu firm, wielu producentów, którym warto poświęcić czas.
- roberciki
Najlepiej gdzieś niedaleko Was, żebyś mógł przejechać się i przetestować pojazdy. Zakup ciągnika czy traktora różni się od zakupu samochodu. Musisz zwrócić uwagę na aspekty techniczne. Wiadomo wygląd swoją drogą, ale te maszyny mają służyć, a nie wyglądać. Jeśli szukałbyś opon do ciągnika, traktora czy innych pojazdów rolniczych to polecam stąd zamówić https://www.hurtopony.pl/opony-do-ciagnika.html . Nie znalazłem korzystniejszej oferty. Wysyłka na całą Polskę.
- Propolis
Faktycznie,nie zawsze warto zwracać uwagę na wygląd, raczej skupiłabym się na jego parametrach technicznych, jest to w końcu pojazd mechaniczny przeznaczony, wyłącznie lub głównie, do celów rolniczych, a nie do wyglądania. Rolnicy na pewno mają swoje miejsca, gdzie można taki sprzęt kupić,najlepiej więc ich zapytać, zajrzeć na jakieś forum czy bloga.
• Strona 1 z 1
Wróć do Salon poważnych dyskusji