liebeskind torebki
• Strona 1 z 1
- Matalena
liebeskind torebki
hej!
szukam właśnie jakiejś ciekawej torebki do letnich stylizacji. Nie musi być duża - najważniejsze by pomieściła portfel i telefon. W oko wpadły mi liebeskind torebki . Trudno mi się jednak zdecydować na konkretną torebkę. Może doradzicie, która według was najlepiej sprawdziłaby się do letnich zestawów?
szukam właśnie jakiejś ciekawej torebki do letnich stylizacji. Nie musi być duża - najważniejsze by pomieściła portfel i telefon. W oko wpadły mi liebeskind torebki . Trudno mi się jednak zdecydować na konkretną torebkę. Może doradzicie, która według was najlepiej sprawdziłaby się do letnich zestawów?
- Melania
Re: liebeskind torebki
Ich torebki są na prawdę idealne na lato, ta magia kolorów i szeroki wybór fasonów, sprawia,że trudno jest się tylko na jedną zdecydować. Mnie osobiście zachwyciły torebki pakowne, duże, w kolorach pięknej zieleni, kolorach pastelowych, które obecnie są bardzo modne i popularne.
- Propolis
Mnie najbardziej przypasowała torebka Liebeskind Berlin. Firma ta znana jest z wysokiej jakości i dbałością o szczegóły wzornictwa. Jest to torebka o wyjątkowym designie, jest praktyczna i oryginalna. Świetnie sprawdza się do miejskich stylizacji jak i tych wieczorowych.
- bekomo
Ja polecam wam beżowa torebka ta torebka będzie wam pasowała do wszystkiego a dzieki temu że jest jasna to jest to idealna opcja na lato. Sama posiadam taką oraz inne modele z tej firmy i jestem zakochana w nich. Są bardzo porządnie wykonane przez co nie rozwalą się nam po pierwszym sezonie użytkowania. Polecam
• Strona 1 z 1
Wróć do Dyskusje o Maryni oraz jej powabach