Jasnowidz czy wróżka
• Strona 1 z 1
- janina43
Jasnowidz czy wróżka
Wiele życiowych spraw mi się pokomplikowało i bardzo chciałabym poszukać odpowiedniej pomocy. Czy możecie mi polecić pomoc konkretnych osób? Myślicie, że warto skorzystać z jakiejś profesjonalnej pomocy? Jeśli tak, to kogo najlepiej wybrać? Jasnowidz czy wróżka?
- zenka
Re: Jasnowidz czy wróżka
Powiem szczerze, że gdzieś w moim otoczeniu raczej osoby zawsze wybierały jasnowidza. Sama osobiście z takich usług jeszcze nie korzystałam, ale myślę, że powinien spodobać się Wam jasnowidz Mag Magnus. Jego oferta jest tutaj - https://jasnowidz.net/ .
- Kamilla36
Weszłam sobie na stronę sprawdzić usługi i przyznam, że chyba warto byłoby się zdecydować, bo oferta jest naprawdę super. No i cena jak najbardziej odpowiednia!
- knif
Na pewno ezoteryka stanowi interesującą dziedzinę, a wiarygodny jasnowidz jest w stanie relacjonować o ważnych wydarzeniach z przeszłości, przewidywać najlepsze rozwiązania na przyszłość i badać obecną sytuację. W tym celu często poleca się użycie kart i wiem że dostępny jest też tarot na telefon , więc jeśli ktoś jest nim zainteresowany, warto spróbować!
- luisek11
Osobiście mogę Wam polecić sklep ezoteryczny w którym znajdziecie wiele ciekawych produktów. Wystarczy zajrzeć na stronę https://shamballasklep.pl/12-kamienie-n ... szlachetne Kamienie w doskonały sposób absorbują z otoczenia wszystko to co może być dla nas niekorzystne. W tym sklepie znajdziecie nie tylko kamienie naturalne i szlachetne ale również kadzidełka i akcesoria, świece, książki, bransoletki i wiele więcej. Wizyty w tym sklepie na pewno będzie udana a wy znajdziecie interesujący Was produkt w konkurencyjnej cenie. Warto do nich zajrzeć.
• Strona 1 z 1
Wróć do Pytania, dylematy, propozycje, dyskusje