Kto w Poznaniu zakłada pompy ciepła ?
• Strona 1 z 1
- pawelszabla
Kto w Poznaniu zakłada pompy ciepła ?
Zastanawiam się nad tym, by w budowanym domu przygotować pompy ciepła, tylko potrzebuje kogoś kto ewentualnie jest w stanie coś więcej o tym powiedzieć, albo w ogóle zająć się przygotowaniem takiej instalacji. Jak macie jakiegoś wykonawcę sprawdzonego, który może to do domu przygotować to chętnie skorzystam z podpowiedzi.
- miki789
Re: Kto w Poznaniu zakłada pompy ciepła ?
U mnie był problem, żeby zrobić pompy ciepła różne firmy odmawiały, twierdząc, że na działce nie ma jak rozmieścić całej instalacji i ostatecznie chciałem się zdecydować na piec gazowy, ale znajomy skontaktował mnie z ekipą z Team Instal i okazało się, że podejmą się wykonania u mnie instalacji z pompami ciepła. Obecnie już wszystko wykonane, przyłącza zrobione, instalacja funkcjonuj bez problemu. Dlatego jak to mówią nie jest tak, że się nie da, tylko to kwestia umiejętności, chęci, wiedzy.
- Kazikdobry
Re: Kto w Poznaniu zakłada pompy ciepła ?
W temacie zakładania pomp ciepła warto zapoznać się z tym polecanym artykułem https://www.viva-maria.pl/pompy-ciepla-krakow/
• Strona 1 z 1