Rolety zewnętrzne na okna dachowe
• Strona 1 z 1
- rambow
-
Rolety zewnętrzne na okna dachowe
Hej. Czy posiadacie rolety zewnętrzne na okna dachowe? Jakie polecacie pod kątem obniżania temperatury? Mamy wewnętrzne ale i tak się nagrzewa fakt, że mniej ale jednak jest gorąco...
- jmsk
Re: Rolety zewnętrzne na okna dachowe
Zdecydowanie polecam! Jest dużo chłodniej dzięki tej rolecie. Jest ona 'dziurawa' tak że trochę nieba widać więc to też na plus w porównaniu z wewnętrzną roletą.
Zdecydowaliśmy się na rolety zewnętrzne fakro - na ich stronie możesz przejrzeć sobie poszczególne modele rolet.
Mamy obecnie dość tańszy model, ale pomimo to daje radę.

Zdecydowaliśmy się na rolety zewnętrzne fakro - na ich stronie możesz przejrzeć sobie poszczególne modele rolet.
Mamy obecnie dość tańszy model, ale pomimo to daje radę.

- zuzannaanna
Re: Rolety zewnętrzne na okna dachowe
Jak jest u was z roletami zewnętrznymi? Ja ostatnio zastanawiałam się czy chronią przed zimnem i trafiłam na ten artykuł https://polskiebudowlane.pl/portal/czy- ... ed-zimnem/ Bardzo ciekawy, warto przeczytać. My własnie zastanawiamy się nad montażem rolet.
• Strona 1 z 1
Wróć do Dachy (pokrycia, więźba, odwodnienie, okna połaciowe, kolektory słoneczne)