Czym zmyć plamy po unigruncie
• Strona 1 z 1
- kiniu
-
Czym zmyć plamy po unigruncie
mam ogromną prośbę mianowicie chiałbym zapytać czy jest jakiś środek który ułatwi mi zmycie plam po unigruncie z okien ?
- Bum
-
Re: Czym zmyć plamy po unigruncie
Świeżo zaschnięty namocz wodą, a następnie delikatnie zdrap np. nożem. Ale naprawdę delikatnie.
DO starego nadaje się podobno (nie próbowałem) rozcieńczalnik uniwersalny BIROL. Ale tu również ostrożnie. Trzeba wykonać próbę na małej powierzchni, bo ten BIROL zmywa nie tylko UNIGRUNT
DO starego nadaje się podobno (nie próbowałem) rozcieńczalnik uniwersalny BIROL. Ale tu również ostrożnie. Trzeba wykonać próbę na małej powierzchni, bo ten BIROL zmywa nie tylko UNIGRUNT

- maciejkuszmider
Drucianym delikatnym czyściwem i ciepłą wodą z płynem. Grube plamy można delikatnie usunąć specjalnym ostrym skrobakiem, przeznaczonym do usuwania farb. Pomocne może okazać się również mleczko do czyszczenia
- marek367
Ja też często zadaje sobie pytanie jak zmyć plamy ze ściany różnego rodzaju. W wielu przypadkach dobrze sprawdza się magiczna gąbka. Często po prostu googluje jaka plama i co może pomóc. Jest wiele naturalnych produktów, które super radzą sobie z różnego typu zabrudzeniami, trzeba jednak wiedzieć co do czego stosować 

- bekomo
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to wszelką chemie budowlana oraz artykuły higieniczne zamawiam w sprawdzonym sklepie internetowym - https://e-higiena24.pl/ .
• Strona 1 z 1