Okna Drutex
• Strona 1 z 1
- janina43
Okna Drutex
Hej! Mam w planach zdecydować się za jakiś czas na odpowiednie okna do budowanego domu. Ofert jest wiele, ale chyba najbardziej na ten moment przekonuje mnie Drutex. Mieliście kiedyś okazję korzystać z ich okien? Znacie, lubicie, polecacie? Chętnie poznam Wasze opinie.
- Kamilla36
Re: Okna Drutex
Ja akurat na temat firmy Drutex słyszałam bardzo dobre opinie i myślę, że śmiało można byłoby zainteresować się tym, co polecają. Wejdźcie sobie na ich ofertę online lub po prostu pojeźdźcie do miejsca, gdzie okna Drutex zamówić. Tam o kwestiach technicznych przeczytacie sobie najwięcej.
- zenka
Muszę przyznać, że sama też zwracałam wstępnie uwagę właśnie na firmę Drutex i nie wiem, który model będzie odpowiedni. Będę okna zamawiała w punkcie, więc liczę, że tam mi wszystko wytłumaczą, jak trzeba.
- janina43
Bardzo dziękuję za wszystkie opinie i przyznam szczerze, że faktycznie przekonuje mnie taka propozycja, jak okna Drutex. Wasze opinie zdecydowanie pomogą mi w odpowiednim wyborze 

• Strona 1 z 1