Ozdoby na urodziny
• Strona 1 z 1
- Pompon9
Ozdoby na urodziny
Witajcie,
gdzie zazwyczaj kupujecie różnego rodzaju ozdoby na urodziny ? Ja ostatnio trafiłam na szeroki wybór takich właśnie dekoracji na stronie internetowej Happenings.pl. Pod względem cenowym wypadają tam one całkiem atrakcyjnie. A Wy jak sądzicie, czy opłaca się tam takie ozdoby zamówić?
gdzie zazwyczaj kupujecie różnego rodzaju ozdoby na urodziny ? Ja ostatnio trafiłam na szeroki wybór takich właśnie dekoracji na stronie internetowej Happenings.pl. Pod względem cenowym wypadają tam one całkiem atrakcyjnie. A Wy jak sądzicie, czy opłaca się tam takie ozdoby zamówić?
- Georgina89
Re: Ozdoby na urodziny
U mnie w centrum handlowym jest dużo sklepów z takimi akcesoriami, zawsze coś fajnego uda się złapać, ale ceny są z kosmosu...
- tikol
Re: Ozdoby na urodziny
Wybierając ozdoby na urodziny trzeba postawić na jakość jak i różnorodność, dopasować ozdoby do okazji - inne będą pasować na urodziny dziecka a inne dorosłego mężczyzny. Chociaż jak wejdziecie na https://partytime.pl/pl/c/Dla-doroslych/81 to przekonacie się, że i urodziny dorosłych mogą być kolorowe, wszystko zależy od tego jakiego mamy solenizanta. W tym sklepie w każdym razie znajdziecie idealne dekoracje dla każdego.
• Strona 1 z 1
Wróć do Dyskusje o Maryni oraz jej powabach