Zmiana telefonu
• Strona 1 z 1
- Krzysztof50
Zmiana telefonu
Hejka,
chcę, w sumie to raczej muszę niż chcę, zmienić telefon na nowy. Widziałem, że jest już najnowszy iPhone 14 i mam pytanie - czy ktoś z Was ma go może i używa? Albo chociaż miał go w swoich rękach? Wiem, że są dwie wersje - 6.1 i 6.7 cala i nie wiem, która by mi lepiej "leżała" w dłoni.
Tak, chcę Iphona gdyż od lat jestem związany z tą marką i lubię ich system operacyjny. Jest dla mnie o wiele bardziej intuicyjny, niż Android.
chcę, w sumie to raczej muszę niż chcę, zmienić telefon na nowy. Widziałem, że jest już najnowszy iPhone 14 i mam pytanie - czy ktoś z Was ma go może i używa? Albo chociaż miał go w swoich rękach? Wiem, że są dwie wersje - 6.1 i 6.7 cala i nie wiem, która by mi lepiej "leżała" w dłoni.
Tak, chcę Iphona gdyż od lat jestem związany z tą marką i lubię ich system operacyjny. Jest dla mnie o wiele bardziej intuicyjny, niż Android.
- agi23
Re: Zmiana telefonu
Wymieniając telefon na nowy, możesz rozważyć opcję zmiany operatora. Zastanawiasz się jaką sieć wybrać? Przede wszystkim zwróć uwagę na to jaką ofertę ma dla nasz dany operator i jakie są nasze potrzeby względem korzystania z telefonu komórkowego. Warto sprawdzić ofertę tego operatora https://otvarta.pl/ gdzie znajdziesz wiele bardzo ciekawych jak i korzystnych cenowo ofert.
- George
Śmieszy mnie to, że kilkanaście lat temu robiono coraz mniejsze telefony. Potem, jak weszły smartfony z ekranami dotykowymi - to zaczął znów się "wyścig" na coraz większe ekrany i jak widać - dochodzą już pod nawet prawie 7 cali. Tak samo aparaty - kiedyś był 1 aparat, a teraz 3-4 aparaty w jednym telefonie - to już praktycznie standard, prawda?
A odnośnie Iphonów - ja jednak wolę telefony z Androidem - jednak ten system operacyjny jest dla mnie lepszy, bowiem ma o wiele więcej możliwości do samodzielnej konfiguracji.
A odnośnie Iphonów - ja jednak wolę telefony z Androidem - jednak ten system operacyjny jest dla mnie lepszy, bowiem ma o wiele więcej możliwości do samodzielnej konfiguracji.
- Matalena
Odwieczna 'wojna' miedzy uzytkownikami telefonow, co? IOS vs Android? Ja jednak wole produkty Apple. Wg mnie sa na pewno solidniej wykonane i sa bezawaryjne. Przerobilam juz w swojej 'karierze' kilka Iphonow i nie zamienilabym nigdy tego telefonu na telefon z innym systemem operacyjnym. Moj mąż ma teraz jakiegos Samsunga - mi sie po prostu nie podoba system Android, jest wg mnie brzydszy, wolniej chodzi! i jest mniej intuicyjny, niz IOS. No ale co kto lubi...
- bekomo
Szukam jakiegoś sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami do telefonu.
jak odzyskać byłą dziewczynę
jak odzyskać byłą dziewczynę
- jaca_a
@agi23 zgadzam się, warto zerknąć na ofertę sieci Otvarta. Mają niedrogie abonamenty telefoniczne ale też dobry internet mobilny. standard usług 5G, umowa na czas nieokreślony, szybka aktywacja usług i bardzo pomocna obsługa klienta. Zasięg jest ok nawet poza wielkimi miastami, działają na infrastrukturze sieci PLUS.
- Kryzys
Dla mnie zmiana telefonu jest zawsze bardzo ważna, mąż nie podchodzi już tak poważnie do tego, a później żałuje, że bardziej nie przemyślał. Namawiam go na iPhone i coś mi się wydaje, że idę w dobrym kierunku. Podałam mu już namiar na fajnego bloga, jednym z wielu artykułów jest https://applefix.pl/blog/jak-wyczyscic-pamiec-iphone-ipad/ , jak błyskawicznie wyczyścić pamięć w kategorii ‚Inne” na iPhonie oraz iPadzie?
- paszek90
Wybór ładowarki do telefonu wcale nie jest taki prosty, ale może być znacznie latwiejszy po przeczytaniu https://photocover.pl/wspolna-ladowarka ... now_kgbl.a - powodzenia!
- funky koval
No teraz sie kupuje telefon i nie ma ładowarki. Najpierw Apple, teraz Samsung. Niby eko, ale i tak trzeba kupić drugi produkt. Wiec lepiej patrzeć na rozwiązania z tych niezależnych firm, bardziej uniwersalnych, bo wykorzystamy w szerszym zakresie. Hama ma fajne ładowarki w tej nowej technologii GaN. 65W i bardzo uniwersalna. A jakoś ich sprzęt jeszcze mnie nie zawiódł.
- j0cropka
No jak zmiana telefonu to najlepiej na lepszy. I dobrany też pod kątem tego, co robimy, jak korzystamy, jakie mamy opcje u operatora. By wykorzystać maksymalnie to, co nam dają. Mając Otvartą warto patrzeć czy telefon ma np. 5G, bo skoro operator daje duże pakiety danych i szybki internet, to czemu z tego nie korzystać?
• Strona 1 z 1
Wróć do Dyskusje o Maryni oraz jej powabach