Co sprezentowaliście swoim dziewczynom?
• Strona 1 z 1
- Krzysztof50
Co sprezentowaliście swoim dziewczynom?
Jaki w tym "sezonie" prezent na Mikołajki dla dziewczyny był wg Was hitem, a jaki kitem? Co takiego ciekawego sprawiliście swoim dziewczynom na Mikołajki? Albo odwrotnie - dziewczyny (są tu na forum jakieś??) - co takiego fajnego, oryginalnego, albo wręcz przeciwnie - fatalnego, otrzymałyście na Mikolajki od swoich facetów?
Zapraszam do dyskusji:)
Zapraszam do dyskusji:)
- Matalena
Re: Co sprezentowaliście swoim dziewczynom?
Hej!
Mi mój facet kupił...perfumy. Ok, niby fajnie, bo pomyślał o tym, postarał się itp itd...ale...ale wybrał, a raczej to z tego co wiem to nie on wybrał, tylko jego mamusia...taki zapach, który się podoba mojej teściowej:/ Niestety, dla mnie za słodki i za przytłaczający, no i jemu się kojarzy z mamusią, więc trochę "słabo". Raczej jej te perfumy oddam po prostu...
Mi mój facet kupił...perfumy. Ok, niby fajnie, bo pomyślał o tym, postarał się itp itd...ale...ale wybrał, a raczej to z tego co wiem to nie on wybrał, tylko jego mamusia...taki zapach, który się podoba mojej teściowej:/ Niestety, dla mnie za słodki i za przytłaczający, no i jemu się kojarzy z mamusią, więc trochę "słabo". Raczej jej te perfumy oddam po prostu...
- George
O matko, ale wtopa! Nie no, ja, jak kupuję jakieś perfumy dla mojej żony, to albo ją pytam wprost - jaki zapach chce, albo idziemy razem do perfumerii i coś wybieramy, albo dostaje ode mnie voucher i tyle. Tak właśnie zrobiłem teraz, na Mikołajki. Dostała moja małżonka ode mnie po prostu voucher, który wykorzystała tak, jak chciała czy tam potrzebowała. Ona zadowolona, ja także, spoko.
- dafne
Perfumy moim zdaniem ą jednym z tych najbardziej uniwersalnych prezentów, na który kobiety nigdy nie będą obojętne. Nie zawsze trzeba jest to tania sprawa jednak z pewnością kobieta poczuje się wyjątkowo. W tym artykule opisują dość specyficzny rodzaj perfum https://www.faceandlook.pl/perfumy-nisz ... byc-drogie Niektóre zapachy na przykład są tworzone tylko w okresie danej pory roku. W związku z tym mają one swoją niepowtarzalną nutę.
• Strona 1 z 1
Wróć do Dyskusje o Maryni oraz jej powabach