akumulatory samochodowe
• Strona 1 z 1
- Matalena
akumulatory samochodowe
Poruszę ciekawy temat, a mianowicie - akumulatory samochodowe . Powiedzcie mi - macie jakąś swoją ulubioną markę/model akumulatorów, której trzymacie się od lat? Czy po prostu - kupujecie najtańsze? Co ile wymieniacie akumulatory?
A może ktoś z Was ma auto z systemem start-stop? Wtedy akumulator odgrywa jeszcze większe znaczenie.
Zapraszam do udzielania się w tym temacie - może coś ciekawego z tego się 'wykluje'?
A może ktoś z Was ma auto z systemem start-stop? Wtedy akumulator odgrywa jeszcze większe znaczenie.
Zapraszam do udzielania się w tym temacie - może coś ciekawego z tego się 'wykluje'?
- Krzysztof50
Re: akumulatory samochodowe
Jeżeli chodzi o tradycyjne akumulatory - to u mnie głównie to zawsze była Varta. Najtańszych nie ma co kupować wg mnie. Jednak to ważne, aby być pewnym, że każdego razu nasze auto "odpali", a nie rozczarujemy się niemile.
A akumulator do auta z systemem start-stop - to także Varta produkuje takie. Sam nie mam takiego auta, ale znajomi mają. Jeden z nich po prostu wyłączył na stałe ten system, bo go wkurzał :>
A akumulator do auta z systemem start-stop - to także Varta produkuje takie. Sam nie mam takiego auta, ale znajomi mają. Jeden z nich po prostu wyłączył na stałe ten system, bo go wkurzał :>
- George
Re: akumulatory samochodowe
A na Ceneo szukaliście może? Tam mają naprawdę duuuży wybór akumulatorów (i nie tylko zresztą). O tyle fajne, że można sobie wszystkie ładnie posortować, pofiltrować itp Dzięki temu odnajdziemy bez problemu to, czego szukamy. A dodatkowo każdy przedmiot ma z reguły już wystawione jakieś opinie przez kupujących, więc łatwiej jest dokonać odpowiedniej decyzji, kierując się właśnie m.in. takimi realnymi opiniami.
• Strona 1 z 1
Wróć do Dyskusje o Maryni oraz jej powabach