Łyżwy hokejowe
• Strona 1 z 1
- George
Łyżwy hokejowe
Cześć!
Jakie łyżwy hokejowe polecilibyście dla dziesięciolatka? Chciałabym kupić synowi jeszcze przed feriami bo jedzie na tydzień na zimowisko i dobrze by było, żeby miał swoje łyżwy. Czym kierować się przy wyborze łyżew dla dziecka? U nas nikt nie jeździ na łyżwach więc dla mnie kupno ich to spore wyzwanie ;/ Może macie jakieś propozycje modeli, które są godne uwagi?
Jakie łyżwy hokejowe polecilibyście dla dziesięciolatka? Chciałabym kupić synowi jeszcze przed feriami bo jedzie na tydzień na zimowisko i dobrze by było, żeby miał swoje łyżwy. Czym kierować się przy wyborze łyżew dla dziecka? U nas nikt nie jeździ na łyżwach więc dla mnie kupno ich to spore wyzwanie ;/ Może macie jakieś propozycje modeli, które są godne uwagi?
- Krzysztof50
Re: Łyżwy hokejowe
Wiesz co, no kwestia ile chcesz kasy na te łyżwy przeznaczyć. Moim zdanie, jeśli to pierwsze łyżwy to nie ma co od razu iść w jakieś drogie modele, bo nie wiadomo czy będzie później twój syn jeździł. Tak koło 150 zł kosztują łyżwy firmy SMJ, myślę, że spokojnie wystarczą. Te łyżwy sa regulowane, więc można powiedzieć że rosną z dzieckiem.
- Matalena
Re: Łyżwy hokejowe
Dokładnie, łyżwy regulowane to naprawdę dobra opcja dla dzieci, którym jednak ta stopa dość szybko rośnie. Z reguły na te kilka sezonów wystarczają. Jak sporo jeździcie, to taniej wychodzi zakup swoich łyżew, niż ich wynajem na lodowisku. No i jeszcze dochodzi kwestia hmm higieny - jednak to się jeździ "po kimś", a w sumie - po setkach/tysiącach innych osób...
• Strona 1 z 1
Wróć do Dyskusje o Maryni oraz jej powabach