Ubranie na siłownię
• Strona 1 z 1
- George
Ubranie na siłownię
Hejka
w czym chodzicie ubrani na siłownię? Czy ubieracie byle co, co macie po prostu czystego w domu, czy macie jakiś specjalny strój na siłownię, w którym zawsze chodzicie i pierzecie po każdej wizycie? Ja zaczynam dopiero przygodę z siłownią i tak myśle, czy nie kupić sobie everlast koszulki - fajnie wyglądają, tak hmm profesjonalnie:) Czy to gruba przesada? Chociaż u mnie na siłowni są faceci i kobiety także, którzy trenują w ubraniach tej marki.
w czym chodzicie ubrani na siłownię? Czy ubieracie byle co, co macie po prostu czystego w domu, czy macie jakiś specjalny strój na siłownię, w którym zawsze chodzicie i pierzecie po każdej wizycie? Ja zaczynam dopiero przygodę z siłownią i tak myśle, czy nie kupić sobie everlast koszulki - fajnie wyglądają, tak hmm profesjonalnie:) Czy to gruba przesada? Chociaż u mnie na siłowni są faceci i kobiety także, którzy trenują w ubraniach tej marki.
- Melania
Re: Ubranie na siłownię
Ja ubieram się zwyczajnie, w podkoszulek i dresy. Stawiam nie na modę ,ale na wygodę i swobodę ruchów, to najważniejsze podczas wykonywania ćwiczeń. Poza tym uważam,że siłownia to nie rewia mody, przychodzimy tam w konkretnym celu, dla ćwiczeń, zdrowia, a nie lansu.
- bekomo
W jaki sposób Wy dbacie o swoją sylwetkę i swoje zdrowie? Czy regularnie trenujecie? Jeżeli jesteście zainteresowani trenowaniem na świeżym powietrzu, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić ofertę firmy FitPark, która specjalizuje się w tworzeniu siłownie zewnętrzne dla dzieci .
- Propolis
Koszulki Everlast to bardzo dobry wybór. Znam je i sama lubię w nich ćwiczyć. Są one w 100% bawełniane, dlatego też super się w ich spędza czas na siłowni. Ćwiczy się w nich wygodnie, a dodatkowo dostępne są w wielu kolorach, wzorach i rozmiarach. Firma ta znana jest też z tego,że w ich produktach ćwiczą znani sportowcy, którzy cenią sobie wysoką jakość i przystępne ceny.
- msobczak
A czy ćwiczycie regularnie? Moim zdaniem warto zdecydować się na treningi. Można ćwiczyć na przykład jogę. Przydatne ubrania do jogi ma w swojej ofercie Joga sklep - akcesoria dla yogina: https://jogastyl.pl/ .
• Strona 1 z 1
Wróć do Dyskusje o Maryni oraz jej powabach