palety
• Strona 1 z 1
- knif
palety
Cześć wszystkim. Jesteście w stanie powiedzieć jaki jest najlepszy kurier od przesyłek paletowych? Muszę przesłać trochę większy i cięższy towar. Dobrze by było jakby nie był za drogi, wiadomo ceny są ważne
Ale też zależy mi na czasie, więc jakby to był ktoś szybki to byłoby super

- bekomo
Re: palety
Wysyłając cokolwiek kurierem warto zadbać aby przesyłka dotarła w całości. Wiecie w jaki sposób prawidłowo zapakować przesyłkę? Polecam Wam https://www.wiadomoscihandlowe.pl/artyk ... do-wysylki , jest to strona na której znajdziecie artykuł dotyczący zabezpieczenia przesyłki.
- ahowca
Akurat konkretnego kuriera nie jestem w stanie polecić, radzę po prostu porównać sobie ofertę na stronie brokera kurierskiego. I to nie ma znaczenia czy felgi samochodowe kurierem będziesz nadawać czy inny towar wielkogabarytowy, formalności wyglądają praktycznie tak samo
- George
W każdym magazynie niezbędne są palety euro . Trudno sobie wyobrazić transport towarów o dużej wadze bez wykorzystania palet. Na rynku dostępne są palety różnego typu. Jeśli będziecie kupować palety do magazynu czy firmy to zerknijcie na ofertę firmy SAS Group. To największy producent palet drewnianych w Europie.
- Honin33
Dokładnie, jeżeli jest duże zapotrzebowanie to jednak warto postawić na dobrego i sprawdzonego producenta, który będzie nam w stanie je dostarczyć w bardzo przystępnych cenach i krótkich terminach. Możesz na przykład zapoznać się z Tartakiem Gałka, ponieważ to producent palet EPAL o wieloletnim doświadczeniu, dużym parku maszyn i przystępnych terminach realizowanych dostaw. Warto zajrzeć na ich stronę i lepiej poznać dokładną ofertę, pozdrawiam!
- zenka
Mnie z kolei chyba najbardziej interesuje temat owijarek do palet, bo wiem, że dzięki nim bez żadnego problemu można wszystkim się zająć. A jak dokładnie? Owijarki kupujemy, jeśli potrzebujemy w szybkim czasie pakować np. na magazynie palety. Jeśli chcielibyście sprawdzić najlepsze firmy, to polecam https://owijarkidopalet.info/ . Oni przygotują najlepszą ofertę.
• Strona 1 z 1
Wróć do Dyskusje o Maryni oraz jej powabach